Sahara City Run &  Boekt loopt!

2022 werd afgesloten met de zeer gezellige kerstrun in Kinrooi! 10 events werden prachtig aangekleed en de attractieve finishzone gaf de loper een fantastisch gevoel na elke inspanning. Daarnaast kregen de 10 organisaties, dankzij deelname aan Vandersanden Limburg Runs, financieel meer ruimte om zo naar de toekomst toe de loper een nog leukere ervaring te geven.

In 2023 staan er maar liefst 12 prachtige events op jullie te wachten. De volledige kalender is bekend! We kunnen jullie alvast vertellen dat we 2 nieuwe, wondermooie events hebben toegevoegd aan onze kalender.

Sahara City Run

Met het Vandersanden Limburg Runs criterium gaan we steeds op zoek naar de mooiste Limburgse trekpleisters die vervat zitten in verschillende loopwedstrijden. Met de Sahara City Run, die dit jaar zal plaatsvinden op 16 april, hebben we een zeer mooie trekpleister kunnen toevoegen aan onze kalender. De Lommelse Sahara, is één van de mooiste natuurgebieden van Limburg. Zie jij jezelf ook al lopen op het strand langs het water? Je moet daarvoor niet naar de kust gaan, maar gewoon inschrijven voor deze unieke wedstrijd! Meer informatie kan je hier raadplegen.

Boekt Loopt

Na enkele loopklassiekers in de maand mei, sluiten we de drukke loopmaand af met Boekt Loopt op 27 mei. Boekt Loopt is nog maar toe aan zijn derde editie, maar heeft reeds bewezen dat het één van de meest veelzijdige loopwedstrijden is van Limburg. Naast een kidsrun, een 5 & 10 kilometer stratenloop kunnen de lopers ook kiezen voor 2 verschillende trail afstanden. De langste trailrun is 26 kilometer en heeft het Betrail kwaliteitslabel. Er zijn slechts 8 wedstrijden in Vlaanderen die dit label dragen, durf jij deze te lopen? 88% van het parcours is offroad met meer dan 250 hoogtemeters. Meer informatie kan je hier raadplegen.

Nieuw in 2023

We pakken uit met een leuke nieuwigheid voor de lopers die op minimaal 9 van de 12 events aanwezig zijn in 2023. De lopers die aan 9, 10 of 11 wedstrijden deelnemen in 2023, krijgen in 2024 een unieke zilveren borstnummer die ze elke wedstrijd opnieuw kunnen gebruiken. De lopers of loopsters die het kunnen waarmaken om alle 12 de wedstrijden te lopen, krijgen een unieke gouden startnummer voor een volledig seizoen! De lopers met deze unieke startnummer, zullen in 2024 ook een standaard korting krijgen van €2 per event. Daarnaast voorzien we ook nog een leuke verrassing voor de man & vrouw die de meeste kilometers loopt binnen het criterium in 2023.

Nieuw seizoen

Klaar voor een fantastisch, nieuw seizoen vol prachtige loopwedstrijden? Maak alvast jouw kalender! Je kan zelfs al inschrijven voor enkele runs! Bekijk hier het overzicht van events van 2023.