AVONTUURLIJK TRAILEN DOORHEEN DE NATUUR VAN DE DUINENGORDEL

Op zondag 27 november vindt de volgende trailrun plaats binnen het Vandersanden Limburg Runs criterium. Na het succes van de Coalminers’ Trail op de terrils in Genk, gaan we nu richting de prachtige Duinengordel! Met de Duinengordeltrail staat er jullie weer een prachtig stukje natuur te wachten! 

 Het is reeds de derde editie van de Duinengordeltrail, maar dit jaar met een nieuwe start/finish locatie, om zo nieuwe routes en wegen te ontdekken. Kom mee lopen doorheen het vroegere motorcross circuit waar helden/topsporters zoals Stefan Everts, Joel Smets & Marniq Bervoets hun succes behaalden.

Er kan gekozen worden tussen 3 verschillende afstanden die elk zeer uitdagend zullen zijn! De ‘zompige’ bossen van Opitter zullen worden verkend, maar voor de langste afstand zit er ook de alom gekende ‘Oudsberg’ in het parcours. Durf jij de pittige klimmetjes in het mulle zand te bestrijden? 

Kortom uitdaging en avontuur voor iedereen op zijn eigen niveau, verdeeld over 3 afstanden: 11, 21 en 30 kilometer. Deze trailrun mag je absoluut niet missen want de Duinengordel is één van de mooiste natuurgebieden van Limburg!

Belangrijk: ook dit jaar wordt er gelopen voor het goede doel, namelijk het dierenasiel DINO in Maaseik.