Met veel trots stellen we jullie voor: Vandersanden Limburg Runs.

Na twee moeilijke jaren voor de eventsector, hopen we met zijn allen op een positieve kentering. Die afgelastingen kunnen we nu wel missen als kiespijn. De lopers, de organisatoren, de partners,.. iedereen heeft goesting om er vol in te vliegen! We willen doelen stellen, trainen en eindelijk terug aan de start staan van onze geliefkoosde wedstrijd!

Helaas hebben de afgelopen twee jaren er zwaar ingehakt, niet alleen bij de sporters, maar ook bij de organisatoren. De jaarlijkse inkomsten verdwenen en lokale partners vinden wordt steeds moeilijker. De sporter mag hier niet de dupe van worden en daarom introduceren wij jullie ‘Vandersanden Limburg Runs’.

GoDare bundelt vanaf 2022 8 tot 12 loopwedstrijden tot het grootste loopcriterium van Limburg. Op die manier ontdekken de deelnemers de mooiste trekpleisters in elke windstreek van onze provincie. Lopen langs het water, door het groen, langs eeuwenoude monumenten of door het mulle zand? We zorgen telkens weer voor een uniek parcours en laten zo het Limburgse gevoel tot leven komen.

Vandersanden Limburg Runs

Je moet niet ver lopen, om de limburgse schoonheid te ontdekken.

Als criterium erkennen we de kracht van verankering: organisatoren van loopevenementen hebben een onlosmakelijke band met de lopers, vrijwilligers en beleidsverantwoordelijken. Op die historiek, die jarenlange ervaring, dat vertrouwde gevoel bouwen we voort.

Ons respect voor deze organisatoren is groot, daarom nemen wij geen evenementen over. In tegendeel, wij geven middelgrote loopwedstrijden liever vleugels door deze beloftevolle organisaties te ondersteunen door middel van onze trouwe partners.

Zo kan het levenswerk van deze organisatoren een positief vervolg krijgen, ook na de moeilijke coronaperiode. En kan iedereen lokaal blijven lopen in een warme, Limburgse setting.