LOOP SAMEN MET HANS VAN ALPHEN EN RANI ROSIUS

Op zondag 22 mei vindt de zesde wedstrijd van het Vandersanden Limburg Runs loopcriterium plaats: De Nok van Hasselt Run, ten voordele van SOS Kinderdorpen. Deze run gaat door in Sint-Lambrechts-Herk, in de achtertuin van topatleet in de meerkamp: Hans Van Alphen! Het wordt een gezellige familiedag waarbij je kennis kan maken met ambassadeurs van Kids4Kids Hans Van Alphen en Rani Rosius. Het parcours is een combinatie van weg en natuur met als toppunt de Nok van Hasselt, het hoogste punt in de stad! Naast het leuke parcours voorziet Kids4Kids allerlei randanimatie, workshops en foodtrucks!

Voor de jonge startende lopers is er de run van 1500 meter. De twee andere runs bestaan uit een parcours van 3km en van 4,5km (max 200 deelnemers) ! Op het parcours van de 4,5km bevindt zich een segment waar deelnemers de kans krijgen om de snelste tijd te lopen, de winnaars ontvangen enkele leuke prijzen van Runners’ Lab!

Net zoals de Campusrun heeft de Nok van Hasselt Run geen specifieke doelgroep, iedereen is welkom!

Belangrijk: de opbrengsten van de Nok van Hasselt Run zijn ten voordele van SOS Kinderdorpen. Laat je kids kennis maken met onze Belgische topatleten en steun zo het goede doel!