20/03 VIJVERRUN33

De eerste Limburg Run van het jaar

EEN LIMBURGSE KLASSIEKER

Op 20/03 kan je in Heusden-Zolder terecht voor de eerste run van Vandersanden Limburg Runs: de Vijverrun33. De Vijverrun33 is een unieke natuurloop in het waterrijkste gebied van België door de bossen en langs de vijvers van Midden-Limburg. Heel wat private eigenaars stellen hun domeinen die dag uitzonderlijk open.

Programma Vijverrun33 20/03:

Vanaf 11:00u afhaling borstnummers in de sporthal van Bolderberg

12:00u 33km

12:30u 5km

13:45u 12km

Prijsuitreiking meteen nadat de eerste drie gefinisht zijn.

 

ALLE INFORMATIE

 

Afstand en prijzen
  • 5km: €6
  • 12km: €12
  • 33km: €14

Geen daginschrijving mogelijk.

Naam op startnummer: inschrijven voor zondagavond 13/03 23u59

Voorinschrijven tot: 19/03 11u59 

 

Locatie

Adres: Kluisstraat 1, 3550 Heusden-Zolder

Parkeren: je kan parkeren aan domein Bovy in de galgeneindestraat, aan de kerk van Bolderberg, langs de Sint-Jobstraat of op het grasveld aan de Vrunstraat 6 

 

Praktische informatie

Tijdslimiet 33km: kilometer 23 moet om 15.00u bereikt zijn, anders wordt een kortere route aangeboden. (minimumtempo 7’54″/km)

Douches: beschikbaar

Kleedkamers: beschikbaar

Bevoorrading: er wordt om de 5km bevoorrading voorzien met water en vanaf 15km ook met sportdrank, rozijnen en banaan. Voor de laatste 2km is er op de Kluisberg een extra bevoorrading met alleen water. Bij de aankomst is er sportdrank en water zolang de voorraad strekt. OPGELET: Als loper breng je je eigen beker mee. 

Afval: Deze natuurloop loopt door een prachtig natuurgebied. Bij de uitstippeling van het parcours is er rekening gehouden met de draagkracht van het gebied. We vragen dan ook met aandrang om geen afval achter te laten op het parcours. Aan de aankomst zijn er vuilbakken voorzien. 

Podium: Er is een prijzenpakket voor de top 3 van elke afstand en een trofee voor de winnaar (M/V) van de 33km. 

De prijsuitreiking gebeurt onmiddellijk aan de finish nadat de eerste 3 plaatsen bekend zijn. 

 

Parcours

Gewone loopschoenen of trailschoenen zijn aangewezen. Het kan op sommige plaatsen wat modderig zijn als het veel regent de dagen/weken voor de start.

 

Bekijk hieronder de parcours!

Parcours 5km

Parcours 12km

Parcours 33km

 

 

Gegevens organisator

Naam: Team Sport i.s.m. OVML vzw en AVT Heusden

E-mail: sport@heusden-zolder.be

Website: www.heusden-zolder.be/vijverrun

 

Annuleren / wisselen van afstand

Als de Vijverrun33 niet kan doorgaan door federale, Vlaamse of lokale maatregelen betalen we 100% terug van het inschrijvingsgeld. 

Annuleer je zelf voor 7 maart, wordt er 20% ingehouden als administratieve kost. 

Annuleer je zelf op 7 maart of later, is er een terugbetaling van 90% enkel bij een geldig doktersattest of quarantaine-attest. Zonder geldig attest is er geen terugbetaling. 

Wil je je startnummer doorgeven aan iemand anders? Dat kan tegen betaling van €1. 

Wil je wisselen van afstand? Dan betaal je het surplus op het inschrijvingsgeld bij of krijg je het teveel betaalde inschrijvingsgeld terug. Er wordt hierbij ook een extra kost van €1 aangerekend. 

Bij annulering of wijziging van je inschrijving stuur je een mail naar info@limburgruns.be met vermelding van naam en afstand.