DE EERSTE LIMBURG RUN VAN HET NIEUWE SEIZOEN

Op 12 maart kan je in Heusden-Zolder terecht voor de eerste Limburg Run van het nieuwe seizoen! De VijverRun33 is een klassieker in Limburg en pakt dit jaar uit met een nieuwe start locatie en een vernieuwd parcours!

Dit jaar verwelkomen we de lopers graag aan domein Bovy. In een prachtige setting, starten de deelnemers richting de Vijvers. Op het einde komen ze ook terug aan door het mooie park, in de binnenkoer van Domein Bovy. Wil je alvast enkele sfeerbeelden opsnuiven van deze prachtige locatie? Kijk hier.

Naast een nieuwe start locatie zijn er dit jaar ook andere afstanden. Iedereen kan kiezen tussen de traditionele 33 kilometer of voor de 16, 8 of 4 kilometer.

De VijverRun33 is een unieke natuurloop in het waterrijkste gebied van België door de bossen en langs de vijvers van Midden-Limburg. Heel wat private eigenaars stellen hun domeinen die dag uitzonderlijk open. Ben jij er ook bij?

Programma:

Vanaf 08:30u afhalen borstnummers

09:30u 33 km

10:15u 16 km

10:45u 8 km

11:15u 4 km

Voorinschrijven is mogelijk t.e.m. vrijdagmiddag 10/03. Wil je graag een gepersonaliseerde startnummer? Schrijf je dan zeker in voor zondagavond 05 maart.

Inschrijven ter plaatse is ook nog steeds mogelijk.

Aftermovie 2022